Over ons

Haku Professional B.V.

Al ruim 20 jaar is Haku Professional een betrouwbare leverancier op het gebied van gespecialiseerde koel/vries-apparaten voor zorginstellingen/ziekenhuizen maar ook voor professionele was/droogapparatuur. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van witgoed kunnen wij hier ook het beste advies in geven. Als merkonafhankelijke servicespecialist zijn wij al jaren een bekende speler. Wij zijn een klein maar betrokken bedrijf, met korte lijntjes bieden wij een snelle respons en een klantgerichte oplossing. Deze persoonlijke aanpak van meedenken en ontzorgen van de opdrachtgever in combinatie met een goede prijskwaliteit verhouding zorgt al jarenlang voor een tevreden klantenkring.

Dit ontzorgen begint al in het offertestadium waarbij samen met de klant gezocht wordt naar een duurzame en kostenbesparende oplossing. Onze adviseur heeft ruim 20 jaar ervaring in deze bedrijfstak en beschikt over de kennis om u van een gedegen advies te voorzien. Tevreden klanten en een vruchtbare samenwerking zijn ons drijfveer. Wij zijn van mening dat uw investering alle aandacht verdient. Ook na installatie blijven wij u graag van dienst met advies en onderhoud.

Onze vakkundige monteurs kunnen in veel gevallen de reparatie op locatie uitvoeren, dit resulteert in snel handelen en lagere kosten.

  • Uw voordeel houdt niet op na het betalen van een goede prijs.
  • Op ieder apparaat is minimaal de fabrieksgarantie van 12 maanden van toepassing.
  • ┬áNa de garantieperiode helpen wij u graag met storingen en/of onderdelen.

Daarom Haku Professional!

Geef een reactie